Κατάλογος - Τεχνικά Φυλλάδια

Τα μοντέλα της σειράς XPR Product line, είναι η ultra luxury σειρά της Masterzen και αυτό μπορείτε να το αντιληφθείτε  τόσο από τις τεχνικές προδιαγραφές όσο και από το άψογο σχεδιασμό και φινίρισμα.

 
Οι συντηρητές Mastezen σειρά XPR W σχεδιάστηκαν από λάτρεις του κρασιού με πολυετή εμπειρία και απευθύνονται τόσο στους λάτρεις του κρασιού όσο και τους επαγγελματίες. Ο συνδυασμός της πόρτας, με ανοξείδωτο ατσάλι μεγάλου προφίλ χωρίς ενώσεις, και του τζαμιού, με τριπλό τζάμι ή με 2 στρώματα LOW-E (τετραπλό τζάμι) με φίλτρα για προστασία από UV & Infrared ακτινοβολίες, δημιουργεί ένα ασύλληπτης ομορφιάς, σχεδιασμού και εργονομίας κελάρι/συντηρητή για τη συλλογή σας.  Προσεγμένοι σχεδιαστικά μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια. Όπως αξίζει πραγματικά στην συλλογή των κρασιών σας, ώστε να διατηρούνται σε ιδανικές συνθήκες  υγρασίας και θερμοκρασίας, προστατευμένα από  UV ακτίνες για να παλαιώσουν αλλά και έτοιμα να σερβιριστούν μοναδικά.    
 
Τα χαρακτηριστικά που κάνουν τους συντηρητές Mastezen της σειράς XPR να ξεχωρίζουν από οποιαδήποτε άλλο συντηρητή  είναι:
 
·       Εκπληκτικής ομορφιάς συνδυασμός πόρτας μεγάλου προφίλ, χωρίς ενώσεις, ανοξείδωτο ατσάλι και τζάμι.
·       Συντηρητές γεμάτοι με ξύλινα ράφια σε κάθε σειρά, ώστε τα κρασιά σας να αποθηκεύονται σε μια σειρά μπουκαλιών κάθε φορά, για εκπληκτική ασφάλεια και εργονομία. Αυτό είναι κορυφαίο πλεονέκτημα για την συλλογή σας. 
·       Μοναδικού σχεδιασμού ξύλινα ράφια με τηλεσκοπικές ράγες ειδικά για μπουκάλια Βουργουνδίας καθώς και ράφια παρουσίασης/display για εξαιρετικό αποτέλεσμα για την παρουσίαση των ιδιαίτερων φιαλών της συλλογής σας
·       Εύκολη πρόσβαση σε κάθε μπουκάλι με τα, πλήρως συρόμενα προς τα έξω, ξύλινα ράφια εφοδιασμένα με τηλεσκοπικές ράγες. Ποτέ πριν δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε το κρασί που θέλατε.
·       Λευκός LED φωτισμός σε κάθε ράφι και από τις δύο πλευρές, για απίστευτη λειτουργικότητα και εκπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα. Φωτίστε τα κρασιά σας, όπως τους πρέπει.
·       Η σειρά eXPeRience για την απόλυτη πολυτέλεια στη ζωή μας.
 
 
Όλα τα μοντέλα μας είναι εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής και design και είναι σχεδιασμένα για να βρίσκονται μπροστά στη σάλα του εστιατορίου, bar, ξενοδοχείου, οινοποιείου ώς εργαλείο προώθησης και επίδειξης. Αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά μας κάνουν να ξεχωρίσουμε από άλλες εταιρείες και ήδη πελάτες μας είναι εμβληματικά ξενοδοχεία, εστιατόρια και οινοποιεία σε όλη την Ελλάδα. (Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρος, Ρόδος, Χαλκιδική, Αθήνα)
 
Ενδεικτικά αναφέρουμε
 
Santorini: Canaves Oia, Katoikies Garden, Sphinx Restaurant, Fousteris, Οινοποιείο Αργυρός
Mykonos: Solymar Beach Bar, Lotus, Familia
Athens: Blue Fish, My Park Athens, Heritage Hill Athens
Rodes: Apollon Blue Hotel
Halkidiki: Metoxi Sani
 
Κτήμα Aλφα, Οινοποιείο Αιβαλής κ.α.
 

Ενδεικτικές Φωτογραφίες Πελατών μας μπορείτε να βρείτε εδώ

 

 

Μπορείτε να κατεβάσετε τον κατάλογο με τα προϊόντα μας εδώ

Αναλυτικά Τεχνικά Φυλλάδια

XPR W7S

XPR W24S

XPR W40S

XPR W46D

XPR W48DT

XPR W88S

XPR W88D

XPR W180S 

XPR W180D

XPR W300S

XPR W300D

 Οδηγίες εντοιχισμού για τα εντοιχιζόμενα μοντέλα