ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

 

Η τέχνη του Ευ Ζειν.

Zωή είναι και οι απολαύσεις. Μικρές νησίδες πολυτέλειας μπορούν να μεταμορφώσουν την καθημερινότητα. Παθιαζόμαστε και αγαπάμε πράγματα που κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη. Αξίζει να προσθέσουμε στο περιβάλλον μας στοιχεία που το καθιστούν ευχάριστο. Η πολυτέλεια μπορεί να είναι προσιτή. Δεν είναι προνόμιο λίγων. Η ποιότητα ζωής καθορίζεται από τις επιλογές μας και από τα αντικείμενα που διαμορφώνουν τον χώρο μας. Όταν η υψηλή ποιότητα κατασκευής συναντά την υψηλή αισθητική, τότε το αποτέλεσμα συναρπάζει. 

 

 

 

Στη Masterzen ψάξαμε, καταγράψαμε τις ανάγκες σας και κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας ώστε να τις ικανοποιούν. Το δικό μας πάθος είναι το κρασί. Η φιλοσοφία και η εμπειρία που χρειάζεται για να φτάσει στο ποτήρι μας ένας καλό μπουκάλι κρασί δεν σταματά εκεί. Το κρασί τοποθετείται στους συντηρητές της Μasterzen και αναδεικνύεται ως έργο τέχνης. Οι απόλυτες προδιαγραφές εξασφαλίζουν την σωστή συντήρησή του, αλλά το design και η αισθητική το μετατρέπουν σε ένα μοναδικό κομμάτι συλλογής. Της προσωπικής σας συλλογής.

Ανακαλύψτε τις νέες σειρές συντηρητών κρασιού της Μasterzen και αλλάξτε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα.

Ο Δημήτρης Στεργιόπουλος εξηγεί την φιλοσοφία πίσω από την εταιρεία Masterzen και τα προϊόντα της. Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που κάνουν τους συντηρητές Masterzen να ξεχωρίζουν!


 

Ο Νίκος Λουκάκης, ιδιοκτήτης του all day bar restaurant Noah και κάτοχος του τίτλου του καλύτερου Έλληνα Sommelier, μας μιλάει για την εμπειρία του με τους συντηρητές και τα προιόντα Masterzen και μας εξηγεί πως οι συντηρητές και ο οξυγονωτής iSommelier, συντελούν ώστε ο τελικός καταναλωτής να απολαύσει μια πιο πλούσια εμπειρία γεύσης και απόλαυσης του κρασιού!
 

 

Ενδεικτικό πελατολόγιο και φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε εδώ 

Παρουσιάσεις για τις καινοτομίες και τα προϊόντα μας μπορείτε να δείτε εδώ