Εταιρία

«Zωή» είναι και οι απολαύσεις. Μικρές νησίδες πολυτέλειας μπορούν να μεταμορφώσουν την καθημερινότητα. Παθιαζόμαστε και αγαπάμε πράγματα που κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη. Αξίζει να προσθέσουμε στο περιβάλλον μας στοιχεία που το καθιστούν ευχάριστο. Η πολυτέλεια μπορεί να είναι προσιτή. Δεν είναι προνόμιο λίγων. Η ποιότητα ζωής καθορίζεται από τις επιλογές μας και από τα αντικείμενα που διαμορφώνουν το χώρο μας. Όταν η υψηλή ποιότητα κατασκευής συναντά την υψηλή αισθητική, τότε το αποτέλεσμα συναρπάζει. 

Η Masterzen κατέγραψε τις ανάγκες των οινόφιλων και όχι μόνο και τα προϊόντα της τις ικανοποιούν. Γιατί το πάθος των ανθρώπων πίσω από τη Masterzen είναι το κρασί. Η φιλοσοφία και η εμπειρία που χρειάζεται για να φτάσει στο ποτήρι ένα καλό μπουκάλι κρασί είναι ευρεία και δεν περιορίζεται μόνο στην ποιότητα του, αλλά και στη συντήρησή του. Το κρασί που τοποθετείται στους συντηρητές της Μasterzen αναδεικνύεται ως έργο τέχνης. Οι απόλυτες προδιαγραφές εξασφαλίζουν την σωστή συντήρησή του, αλλά και το design και γενικότερα η αισθητική των εν λόγω συντηρητών το μετατρέπουν σε ένα μοναδικό κομμάτι συλλογής. Της προσωπικής συλλογής κάθε οινόφιλου.

Οι νέες σειρές συντηρητών κρασιού XRP και eXPeRience της Masterzen, τα επιλεγμένα αξεσουάρ και smart gadget/decanter μπορούν να κάνουν τους λάτρεις του κρασιού να αλλάξουν κυριολεκτικά τον τρόπο που βλέπουν τα πράγματα.

H εταιρεία Masterzen, μια 100% ελληνική εταιρεία και μέλος του ομίλου Mobartia, που είναι 10 χρόνια στο χώρο, είναι σχεδιαστής και κατασκευαστής πολυτελών συντηρητών κρασιών και προϊόντων πολυτελείας και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων iFavine, iSommelier και Smart Decanter.

Αξίζει μια επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας, για να δώσει πολύτιμες πληροφορίες για τα προϊόντα της.

Ο Δημήτρης Στεργιόπουλος εξηγεί την φιλοσοφία πίσω από την εταιρεία Masterzen και τα προϊόντα της. Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που κάνουν τους συντηρητές Masterzen να ξεχωρίζουν!

 

 

Masterzen is a luxury products brand, destined to transform the way amazing consumer goods are perceived and priced. Inspired by the love for wine, "good life" and zen design elements. Devoted to details. Destined to produce impeccable products for the modern era. 
Introducing the XPR product line. An "eXPeRience" product line from every aspect. A touch of luxury.

Elevating zen. Masterzen.