Εταιρία

«Zωή» είναι και οι απολαύσεις. Μικρές νησίδες πολυτέλειας μπορούν να μεταμορφώσουν την καθημερινότητα. Παθιαζόμαστε και αγαπάμε πράγματα που κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη. Αξίζει να προσθέσουμε στο περιβάλλον μας στοιχεία που το καθιστούν ευχάριστο. Η πολυτέλεια μπορεί να είναι προσιτή. Δεν είναι προνόμιο λίγων. Η ποιότητα ζωής καθορίζεται από τις επιλογές μας και από τα αντικείμενα που διαμορφώνουν το χώρο μας. Όταν η υψηλή ποιότητα κατασκευής συναντά την υψηλή αισθητική, τότε το αποτέλεσμα συναρπάζει. 

Η Masterzen κατέγραψε τις ανάγκες των οινόφιλων και όχι μόνο και τα προϊόντα της τις ικανοποιούν. Γιατί το πάθος των ανθρώπων πίσω από τη Masterzen είναι το κρασί. Η φιλοσοφία και η εμπειρία που χρειάζεται για να φτάσει στο ποτήρι ένα καλό μπουκάλι κρασί είναι ευρεία και δεν περιορίζεται μόνο στην ποιότητα του, αλλά και στη συντήρησή του. Το κρασί που τοποθετείται στους συντηρητές της Μasterzen αναδεικνύεται ως έργο τέχνης. Οι απόλυτες προδιαγραφές εξασφαλίζουν την σωστή συντήρησή του, αλλά και το design και γενικότερα η αισθητική των εν λόγω συντηρητών το μετατρέπουν σε ένα μοναδικό κομμάτι συλλογής. Της προσωπικής συλλογής κάθε οινόφιλου.

Οι νέες σειρές συντηρητών κρασιού XRP και eXPeRience της Masterzen, τα επιλεγμένα αξεσουάρ και smart gadget/decanter μπορούν να κάνουν τους λάτρεις του κρασιού να αλλάξουν κυριολεκτικά τον τρόπο που βλέπουν τα πράγματα.

Αξίζει μια επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας, για να δώσει πολύτιμες πληροφορίες για τα προϊόντα της.

 

Ο Δημήτρης Στεργιόπουλος εξηγεί την φιλοσοφία πίσω από την εταιρεία Masterzen και τα προϊόντα της. Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που κάνουν τους συντηρητές Masterzen να ξεχωρίζουν!


 

H εταιρεία Masterzen, μια 100% Ελληνική εταιρεία, ιδρύθηκε το 2010 με έδρα την Αθήνα και είναι μέλος του ομίλου Mobartia με έμφαση την καινοτομία και τον απαράμιλλο σχεδιασμό.  Σχεδιάζει και κατασκευάζει πολυτελείς συντηρητές κρασιών και άλλα προϊόντα πολυτελείας και είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων iFavine, iSommelier και Smart Decanter.

 

 Masterzen 

MASTERZEN M. IKE
αρ. ΓΕΜΗ 009239801000
 
Συντηρητές Κρασιών Γενικό Εμπόριο
 
Έδρα- Showroom: Τριών Ιεραρχών 4 Αθήνα, 11851
 
ΑΦΜ 997937393 ΔΟΥ Α’ Αθηνών
τηλ. 2111137029 info@masterzen.gr
 
 https://www.businessregistry.gr/publicity/show/9239801000
 
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 
009239801000
Επωνυμία
MASTERZEN Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική εταιρεία Ι.Κ.Ε.
Διακριτικοί Τίτλοι
Mobartia Masterzen
Αγγλική Επωνυμία 
P.C.
ΑΦΜ 
997937393
Ημ/νία Σύστασης
23/02/2010
Νομική Μορφή
ΙΚΕ

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Ενδεικτικό πελατολόγιο & φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ


Παρουσιάσεις για τις καινοτομίες και τα προϊόντα μας μπορείτε να δείτε εδώ