Masterzen Brand

H εταιρεία Masterzen, μια 100% ελληνική εταιρεία και μέλος του ομίλου Mobartia, ιδρύθηκε το 2010, είναι σχεδιαστής και κατασκευαστής πολυτελών συντηρητών κρασιών και προϊόντων πολυτελείας και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων iFavine, iSommelier και Smart Decanter.

 

Φιλοσοφία της Masterzen είναι η τέχνη του Ευ Ζειν«Zωή» είναι και οι απολαύσεις. Μικρές νησίδες πολυτέλειας μπορούν να μεταμορφώσουν την καθημερινότητα. Παθιαζόμαστε και αγαπάμε πράγματα που κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη. Αξίζει να προσθέσουμε στο περιβάλλον μας στοιχεία που το καθιστούν ευχάριστο. Η πολυτέλεια μπορεί να είναι προσιτή. Δεν είναι προνόμιο λίγων. Η ποιότητα ζωής καθορίζεται από τις επιλογές μας και από τα αντικείμενα που διαμορφώνουν το χώρο μας. Όταν η υψηλή ποιότητα κατασκευής συναντά την υψηλή αισθητική, τότε το αποτέλεσμα συναρπάζει. Η Masterzen κατέγραψε τις ανάγκες των οινόφιλων και όχι μόνο και τα προϊόντα της τις ικανοποιούν. Γιατί το πάθος των ανθρώπων πίσω από τη Masterzen είναι το κρασί. Η φιλοσοφία και η εμπειρία που χρειάζεται για να φτάσει στο ποτήρι ένα καλό μπουκάλι κρασί είναι ευρεία και δεν περιορίζεται μόνο στην ποιότητα του, αλλά και στη συντήρησή του. Το κρασί που τοποθετείται στους συντηρητές της Μasterzen αναδεικνύεται ως έργο τέχνης. Οι απόλυτες προδιαγραφές εξασφαλίζουν την σωστή συντήρησή του, αλλά και το design και γενικότερα η αισθητική των εν λόγω συντηρητών το μετατρέπουν σε ένα μοναδικό κομμάτι συλλογής. Της προσωπικής συλλογής κάθε οινόφιλου.

Οι νέες σειρές συντηρητών κρασιού XRP και eXPeRience της Masterzen, τα επιλεγμένα αξεσουάρ και smart gadget/decanter μπορούν να κάνουν τους λάτρεις του κρασιού να αλλάξουν κυριολεκτικά τον τρόπο που βλέπουν τα πράγματα.


Τα μοντέλα της σειράς XPR Product line, είναι η ultra luxury σειρά της Masterzen και αυτό μπορείτε να το αντιληφθείτε  τόσο από τις τεχνικές προδιαγραφές όσο και από το άψογο σχεδιασμό και φινίρισμα. 

Οι συντηρητές Masterzen σειρά XPR W σχεδιάστηκαν από λάτρεις του κρασιού με πολυετή εμπειρία και απευθύνονται τόσο στους λάτρεις του κρασιού όσο και τους επαγγελματίες. Ο συνδυασμός της πόρτας, με ανοξείδωτο ατσάλι μεγάλου προφίλ χωρίς ενώσεις, και του τζαμιού, με τριπλό τζάμι ή με 2 στρώματα LOW-E (τετραπλό τζάμι) με φίλτρα για προστασία από UV & Infrared ακτινοβολίες, δημιουργεί ένα ασύλληπτης ομορφιάς, σχεδιασμού και εργονομίας κελάρι/συντηρητή για τη συλλογή σας.  Προσεγμένοι σχεδιαστικά μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια. Όπως αξίζει πραγματικά στην συλλογή των κρασιών σας, ώστε να διατηρούνται σε ιδανικές συνθήκες  υγρασίας και θερμοκρασίας, προστατευμένα από  UV ακτίνες για να παλαιώσουν αλλά και έτοιμα να σερβιριστούν μοναδικά.    

 

Τα χαρακτηριστικά που κάνουν τους συντηρητές Mastezen της σειράς XPR να ξεχωρίζουν από οποιαδήποτε άλλο συντηρητή  είναι:

 

·       Εκπληκτικής ομορφιάς συνδυασμός πόρτας μεγάλου προφίλ, χωρίς ενώσεις, ανοξείδωτο ατσάλι και τζάμι.

·       Συντηρητές γεμάτοι με ξύλινα ράφια σε κάθε σειρά, ώστε τα κρασιά σας να αποθηκεύονται σε μια σειρά μπουκαλιών κάθε φορά, για εκπληκτική ασφάλεια και εργονομία. Αυτό είναι κορυφαίο πλεονέκτημα για την συλλογή σας. 

·       Μοναδικού σχεδιασμού ξύλινα ράφια με τηλεσκοπικές ράγες ειδικά για μπουκάλια Βουργουνδίας καθώς και ράφια παρουσίασης/display για εξαιρετικό αποτέλεσμα για την παρουσίαση των ιδιαίτερων φιαλών της συλλογής σας

·       Εύκολη πρόσβαση σε κάθε μπουκάλι με τα, πλήρως συρόμενα προς τα έξω, ξύλινα ράφια εφοδιασμένα με τηλεσκοπικές ράγες. Ποτέ πριν δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε το κρασί που θέλατε.

·       Λευκός LED φωτισμός σε κάθε ράφι και από τις δύο πλευρές, για απίστευτη λειτουργικότητα και εκπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα. Φωτίστε τα κρασιά σας, όπως τους πρέπει.

·       Η σειρά eXPeRience για την απόλυτη πολυτέλεια στη ζωή μας.

  

Όλα τα μοντέλα μας είναι εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής και design και είναι σχεδιασμένα για να βρίσκονται μπροστά στη σάλα του εστιατορίου, bar, ξενοδοχείου, οινοποιείου ώς εργαλείο προώθησης και επίδειξης. Αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά μας κάνουν να ξεχωρίσουμε από άλλες εταιρείες και ήδη πελάτες μας είναι εμβληματικά ξενοδοχεία, εστιατόρια και οινοποιεία σε όλη την Ελλάδα. (Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρος, Ρόδος, Χαλκιδική, Αθήνα)

 

Ενδεικτικό πελατολόγιο & φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ


Παρουσιάσεις για τις καινοτομίες και τα προϊόντα μας μπορείτε να δείτε εδώ


H Masterzen (τα προϊόντα και το brand Masterzen) είναι μια εταιρεία του ομίλου Mobartia.