Τρόποι Αποστολής

Μπορείτε να επιλέξετε τους κάτωθι τρόπους για να παραλάβετε την παραγγελία σας:
 
  • Με Courier - εταιρεία ταχυμεταφοράς που αναλαμβάνει να παραδώσει τα μικρά σε όγκο και βάρος προϊόντα της παραγγελίας σας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας που καλύπτει το δίκτυο μεταφορών της εταιρείας. Για αγορές άνω των € 200 δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για εσάς. Ωστόσο για παραγγελίες αξίας χαμηλότερης των €200, θα έχετε μια μικρή επιβάρυνση αξίας €5.99.
  • Με το δίκτυο διανομής της συνεργαζόμενης εταιρείας Logistics: Τα προϊόντα που λόγω μεγάλου όγκου χρειάζεται να μεταφερθούν με φορτηγά, παραδίδονται στο χώρο που θα επιλέξετε άμεσα και με ασφάλεια από το αξιόπιστο και σύγχρονο δίκτυο διανομής της συνεργαζόμενης εταιρεία Logistics. Tα έξοδα μεταφοράς εξαρτώνται από την διεύθυνση αποστολής, τις συνθήκες παράδοσης και την προσβασιμότητα στο χώρο παράδοσης. Σε κάποιες περιπτώσεις, για πολύ ογκώδη αντικείμενα, αλλά και για όλες τις συσκευές βάρους άνω των 100 κιλών απαιτείται η χρήση αναβατορίου-γερανού για τη μεταφορά σε όροφο. Αυτό συμβαίνει σε περιπτώσεις που η μεταφορά του προϊόντος δεν είναι ασφαλής ή εφικτή να γίνει με ασανσέρ ή με τις σκάλες. Σε μια τέτοια περίπτωση το επιπλέον κόστος υπολογίζεται μετά από επικοινωνία με την εταιρεία μας.

 

  • Με μεταφορική εταιρεία:  Όταν η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόντα μεγάλου όγκου, υπάρχει η πιθανότητα το σημείο που έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας να βρίσκεται σε περιοχή που δεν καλύπτεται από το δίκτυο διανομής της συνεργαζόμενης μας εταιρείας Logistics. Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα σας αποστέλλονται σε πρακτορείο μεταφορών που θα μας υποδείξετε, στην Αθήνα ή σε μεγάλες πόλεις, και από εκεί και πέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε και να οργανώσετε, με τη μεταφορική εταιρεία επιλογής σας, για την τελική παράδοση στο χώρο σας. Συνήθως, οταν η παράδοση γίνεται από μεταφορική εταιρεία τα προϊόντα παραδίδονται στο πεζοδρόμιο.